Fortrydelse og Returnering

Fortrydelse og Returnering

Fortrydelse og Returnering for Airsoft Armoury


Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Airsoftarmoury.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@airsoftarmoury.dk.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Dette koster 49 kr i ekstra fragt gebyr.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb på mail: kontakt@airsoftarmoury.dk eller telefon +45 31 51 00 41

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi modtager ikke pakker uden omdeling.
Sendes pakken til en pakkeboks, vil vi opkræve 75 kr for at hente pakken. Dette fratrækkes det beløb du skal have tilbage. Vi anbefaler at du ikke bruger DAO, da de leverer udenfor normal åbningstid.


Returnering Julegaver
Alle varer købt online fra 24/11 til 24/12, kan byttes til og med 6/1-25

Husk at udfylde arket, som kan hentes i bunden af siden.
Er dette ikke vedlagt opkræver vi 125 kr. i håndteringsgebyr.


Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer ikke betalinger modtaget fra til leveringsomkostninger.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Airsoft Armoury  
Kongensgade 70
5000 Odense C

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Sendes pakken til en pakkeboks, vil vi opkræve 75 kr for at hente pakken. Dette fratrækkes det beløb du skal have tilbage.